Menu

Cart

23 december: Herderstocht Speciaal

Zaterdag 23 december van 16:00 tot 19:00 uur organiseren wij een herderstocht en gaan we tijdens een mooie wandeling in de natuur op zoek naar een stal waar Maria kan bevallen.

Iedereen is natuurlijk welkom. Papa's, mama's, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes mogen allemaal mee. Een prachtige gelegenheid om in de kerstsfeer te komen!

Schrijf je vóór 20 december in door een mail te sturen naar milou@johanenaroline.nl. De kosten bedragen € 5,- per persoon.  

Programma:

Het programma start om 16:00 uur met een knutselactiviteit: de kinderen gaan een lantaarn maken om zo de duisternis in te gaan met Josef en Maria. Tijdens deze knutselactiviteit is er gelegenheid om wat te eten. We zorgen voor een pan erwtensoep en een pan tomatensoep met pannenkoeken (de kosten voor het eten zijn niet bij de prijs inbegrepen).
Daarna beginnen we met de wandeltocht. Josef en Maria gaan op zoek naar een plaats waar Maria kan gaan bevallen. Onderweg langs de polderrijke omgeving van onze gemeente Drimmelen komen ze van alles tegen met verrassende elementen zoals een jeugdkoor, herders en nog meer... De rest verklappen we niet! Deze tocht zal ongeveer 5 kilometer zijn waarbij we rustig zullen lopen want Maria is hoogzwanger, dus dat gaat niet zo snel... De tocht zal ongeveer tot 19:00 uur duren met aan het eind een mooi element om met een goed kerstgevoel aan de kerstdagen te beginnen!

Let op: er is in de herberg plaats voor ongeveer 40 kinderen dus wacht niet te lang om teleurstelling te voorkomen dat de herberg vol is!

 

 

Laatst aangepast opdinsdag, 05 december 2017 11:17

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503

email info@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect