Menu

Johan en Caroline Top 3 beste uitje

Cart

Over Johan en Caroline

Groenten- en fruitwinkel

Onze hoofdtak is de Groenten- en Fruitwinkel Johan en Caroline waarin wij verse en houdbare (streek-) produkten verkopen. Veel van deze "streekprodukten" worden geteeld of geproduceerd door ondernemers uit onze directe omgeving. Voor groenten- en aardbeienplanten bent u vanaf het voorjaar tot september aan het goede adres.

We beschikken ook over een groot assortiment groenten-, bloemen- en kruidenzaden.

Tevens maken wij voor diverse gelegenheden fruitschalen en manden met streekprodukten, welke wij vanaf € 15,00 gratis bezorgen binnen de gemeente Drimmelen. Of het nu gaat om ziekte, geboorte, jubilea of bijvoorbeeld een bingo-activiteit, wij verzorgen het graag voor u. Voor veel verenigingen en stichtingen verzorgen wij de bingoprijzen. Wij bezorgen in de gemeente Oosterhout, Breda,Geertruidenberg en Zevenberschen Hoek. Hier vragen wij € 5,00 bezorgkosten voor en het bestedingsbedrag van minimaal € 25,00.

Speeltuin en kinderboerderij

Een andere tak is de speeltuin en de kinderboerderij. Speelplezier alom, en terwijl ouders of opa en oma op hun gemak boodschappen kunnen doen, vermaken de kinderen zich prima.

Recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenberg is een heerlijke plaats in West-Brabant, nabij het nationale park De Biesbosch, waar u kan overnachten op onze Camping Johan en Caroline. Klik op de knop Camping en u vindt daar de nodige informatie. Wil u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

info@johanencaroline.nl of 076-5934503

Meer in deze categorie: Boerenpakket »

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503 

e-mail algemeen info@johanencaroline.nl
e-mail kinderfeestjes kinderfeestjes@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect