Menu

Johan en Caroline Top 3 beste uitje

Cart

Over onze camping

Locatie
Onze Recreatieboerderij en Camping Johan en Caroline (voorheen De Rooie Weel) ligt in het dorp Wagenberg. Wagenberg is 1 van de 5 kerkdorpen van de gemeente Drimmelen (NB). Drimmelen wordt ook wel de blauw-groene gemeente genoemd. Blauw omdat we de voortuin zijn van Nationaal Park De Biesbosch. Groen vanwege het agrarische landschap in de polders met de mooie akkerranden. U kunt hier volop recreëren door te wandelen en te fietsen. Heel de gemeente en de aangrenzende gemeentes zijn voorzien van een knooppunten-systeem, dat u leidt naar de mooiste plaatsen in onze omgeving. Bekijk wandel- en fietsroutes.

Op deze mooie en rustig gelegen locatie kunt u genieten van het mooie uitzicht van de Binnenpolder en de Zegge. Wil u wél genieten van het Boergondische plattelandsleven met ruime plaatsen (10 x 10 m), maar zonder de geurtjes, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ideaal voor kinderen in de leeftijdscatogorie 0-8 jaar.

Onze Recreatieboerderij ligt tussen de steden Breda en Oosterhout (NB) in en zijn leuke steden om een stadswandeling te gaan maken of te gaan winkelen. Efteling en Beekse Bergen zijn goed te doen vanaf onze Recreatieboerderij. Bekijk wat er te doen is in onze omgeving.

Kampeerplaatsen
Onze camping biedt plaats aan 25 tenten, caravans , vouwwagens of campers. Bij iedere ruime plaats (circa 100 m2) is een aansluitpunt van 6 amp. Op verschillende plaatsen op ons terrein zijn koud drinkwaterpunten aanwezig. Reserveer uw kampeerplaats online.

Luxe Camping villa's
Wil je liever wat luxer kamperen? Ook dat kan bij Johan en Caroline! Vanaf eind mei 2019 zijn onze 5 nieuwe luxe camping villa's te huur. U kunt er met maximaal 5 personen in en u bent van alle gemakken voorzien. Maak het helemaal compleet met een boeren ontbijt. Bekijk onze luxe camping villa's.

Recreatieruimte en sanitair
Tevens hebben we een grote nieuwe recreatieruimte gebouwd met heerlijk verwarmd sanitair. Kijk op ons fotoalbum en zie hoe deze nieuwbouw tot stand is gekomen. Het sanitair bevat aparte ruimtes voor dames en heren met vloerverwarming. Bij de dames is er 1 ruime douche aanwezig met babyroom en 1 gewone ruime douche en een lage toilet voor de kinderen en 2 grotere toiletten. Aan de heren zijde is een ruime douche evt. voor mindervalide en 1 gewone ruime douche en 2 toiletten en 1 urinoir.

Speeltuin en dierweide
In 2013 hebben wij een Acacia Robinia speeltuin aangelegd, waarin de kinderen alle facetten van het spel kunnen ontdekken. Klimmen, glijden, schommelen, wiebelen, zandspel en natuurlijk hun eigen fantasie beleven. Sinds kort is er een mega-springkussen bijgekomen die zelfs helemaal overdekt is! Binnen in de recreatieruitme kunnen de kinderen zich uitleven op onze speelzolder. Op het terrein is een dierweide waar de kippen, konijnen en schapen vrolijk rondscharrelen en -huppelen. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren op 1 tijdstip van de dag onder begeleiding van een van ons of van een van onze medewerkers en natuurlijk moet er gekeken worden of de kippen eieren hebben gelegd. Voor de kinderen zijn er vele trapfietsjes, mammoetskelters, skippy-koeien etc. aanwezig. Overigens worden er ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Vanalles te doen dus!

Eten en drinken
Helemaal ontspannen en genieten kan bij ons ook. U kunt bij ons heerlijk ontbijten, lunchen of gewoon een lekker tussendoortje zoals frites en snacks eten. Voor ontbijten in de recreatieruimte graag even reserveren van te voren. Lekker op uw eigen stekkie ontbijten is natuurlijk heerlijk met warme vers gebakken broodjes! Voor 16 uur besteld de volgende dag vers gebakken afhalen in de boerderijwinkel waar u door de geur van vers gebakken broodjes al lekkere trek krijgt in uw ontbijtje.

Barbequen op onze camping is toegestaan, u kunt dit natuurlijk zelf verzorgen maar echt vakantie is ook de luxe dat wij deze voor u verzorgen. Vlees , salades , sausjes, vers fruit en stokbrood met kruidenboter. De prijzen voor al dit lekkers liggen voor u klaar bij aankomst of kom langs in de boerderijwinkel.  Barbequen op onze camping is toegestaan, echter geen externe catering daar wij voor u een complete bbq kunnen verzorgen. Zelf uw eigen vlees meebrengen is uiteraard wel toegestaan. Het gebruik van drones is op ons terrein niet toegestaan! Dit omwille de privacy van onze ( dag) gasten en onszelf.

Verse groenten, fruit, zuivel en andere mooie streekproducten kunt u rechtstreeks in onze boerderijwinkel halen. Ideaal en heerlijk!

 

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503 

e-mail algemeen info@johanencaroline.nl
e-mail kinderfeestjes kinderfeestjes@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

 

Erkend leerbedrijf SBB

>

Connect