Menu

Cart

Over onze camping

Onze Recreatieboerderij Johan en Caroline ( voorheen De Rooie Weel) ligt in het dorp Wagenberg. Wagenberg is 1 van de 5 kerkdorpen van de gemeente Drimmelen (NB). Drimmelen wordt ook wel de blauw-groene gemeente genoemd.

Blauw omdat we de voortuin zijn van Nationaal Park De Biesbosch. Groen vanwege het agrarische landschap in de polders met de mooie akkerranden. U kunt hier volop recreƫren door te wandelen en te fietsen. Heel de gemeente en de aangrenzende gemeentes zijn voorzien van een knooppunten-systeem, dat u leidt naar de mooiste plaatsen in onze omgeving.
Onze camping biedt plaats aan 25 tenten , caravans , vouwwagens of campers. Bij iedere ruime plaats is een aansluitpunt van 6 amp. Op verschillende plaatsen op ons terrein zijn koud drinkwaterpunten aanwezig.

Tevens hebben we een grote nieuwe recreatieruimte gebouwd met heerlijk verwarmd sanitair. Kijk op ons fotoalbum en zie hoe deze nieuwbouw tot stand is gekomen.   http://www.mijnalbum.nl/Album=DI6FLI6U.

 

Nieuwbouw Recreatieruimte met verwarmd sanitair:

Het sanitair bevat aparte ruimtes voor Dames en Heren met vloerverwarming. Bij de Dames is er 1 ruime douche aanwezig met babyroom en 1 gewone ruime douche en een lage toilet voor de kinderen en 2 grotere toiletten. Aan de mannen zijde een ruime douche evt. voor mindervalide en 1 gewone ruime douche en 2 toiletten en 1 urinoir.

Op deze mooie en rustig gelegen locatie kunt u genieten van het mooie uitzicht van de Binnenpolder en de Zegge.
Wil u wel genieten van het Boergondische plattelandsleven met ruime plaatsen (10 x 10 m), maar zonder de geurtjes, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ideaal voor kinderen in de leeftijdscatogorie 0-8 jaar.

In 2013 hebben wij een Acacia Robinia speeltuin aangelegd, waarin de kinderen alle facetten van het spel kunnen ontdekken. Klimmen, glijden, schommelen, wiebelen, zandspel en natuurlijk hun eigen fantasie beleven. Op het terrein is een dierweide waar de kippen, konijnen en schapen vrolijk rondscharrelen en -huppelen. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren op 1 tijdstip van de dag onder begeleiding van een van ons of van een van onze medewerkers en natuurlijk moet er gekeken worden of de kippen eieren hebben gelegd. Voor de kinderen zijn er vele trapfietsjes, mammoetskelters, skippy-koeien etc. aanwezig.

Lekker genieten van het `Boergondische leven `bij Johan en Caroline:

Echt vakantie vieren kan ook, want er u kunt bij ons heerlijk ontbijten, lunchen of gewoon een lekker tussendoortje zoals frites en snacks eten. Voor ontbijten in de recreatieruimte graag even reserveren van te voren. Lekker op uw eigen stekkie ontbijten is natuurlijk heerlijk met warme vers gebakken broodjes! Voor 16 uur besteld de volgende dag vers gebakken afhalen in de boerderijwinkel waar u door de geur van vers gebakken broodjes al lekkere trek krijgt in uw ontbijtje.

Barbequen op onze camping is toegestaan, u kunt dit natuurlijk zelf verzorgen maar echt vakantie is ook de luxe dat wij deze voor u verzorgen. Vlees , salades , sausjes, vers fruit en stokbrood met kruidenboter. De prijzen voor al dit lekkers liggen voor u klaar bij aankomst of kom langs in de boerderijwinkel.  Barbequen op onze camping is toegestaan, echter geen externe catering daar wij voor u een complete bbq kunnen verzorgen. Zelf uw eigen vlees meebrengen is uiteraard wel toegestaan. Het gebruik van drones is op ons terrein niet toegestaan! Dit omwille de privacy van onze ( dag) gasten en onszelf.

Onze Recreatieboerderij ligt tussen de steden Breda en Oosterhout ( nbr) in en zijn leuke steden om een stadswandeling te gaa maken of te gaan winkelen. Efteling en Beekse Bergen zijn goed te doen vanaf onze Recreatieboerderij.

 

Meer in deze categorie: « Omgeving Reserveren camping »

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503

email info@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect