Menu

Johan en Caroline Top 3 beste uitje

Cart

Clubactie Johan en Caroline Speciaal

Draagt u uw club ook een warm hart toe, wij hebben een geheel nieuwe manier bedacht om uw vereniging te ondersteunen. Dit doen we door een percentage van onze omzet ten goede te laten komen van uw vereniging, het hele jaar door.

Hoe werkt het:
Het werkt eigenlijk heel simpel, het is kassabonnen sparen. Als uw club besluit deel te nemen aan onze actie ontvangt u van ons een grote spaarpot met daarop ons logo en een poster zodat u in b.v. uw clubhuis de leden duidelijk kan maken dat uw aan onze club-spaar-actie deelneemt. U vraagt uw leden, maar ook hun buren, familie, vrienden, collega's etc. etc. hun kassabon van Recreatieboerderij/Boerderijwinkel Johan en Caroline in de spaarpot te deponeren.  Op een afgesproken tijdstip, doch minimaal 1 x per half jaar, tellen wij samen met u alle bonnen en betalen wij 3% van het totaalbedrag per bank aan uw vereniging uit.

Voorwaarden:

  • De club-spaar-actie geldt alleen voor clubs/verenigingen die zich officieel hebben aangemeld.
  • Alleen originele kassabonnen van Recreatieboerderij/Boerderijwinkel Johan en Caroline tellen mee bij deze actie.
  • Deze actie staat los van advertenties die vanuit de Wagenbergse winkeliers vereniging afgenomen worden of welke op andere wijze tot stand zijn gekomen.
  • Aan deze actie kunnen alle verenigingen uit de Gemeente Drimmelen zonder commercieel doel deelnemen, van hengelsportvereniging tot voetbalclub en van jongerenvereniging tot ouderenvereniging.
  • Ter voorkoming van fraude dient u bij het sluiten van de overeenkomst de samenstelling van het bestuur, KvK nummer en een recent rekeningafschrift van de bank aan ons te overleggen.
  • Recreatieboerderij/Boerderijwinkel Johan en Caroline behoud zich het recht om na elke omzetting van de kassabonnen in contanten de voorwaarden te wijzigen.
  • Overal waar bovengenoemde voorwaarden niet in voorzien beslist Recreatieboerderij/Boerderijwinkel Johan en Caroline.
Laatst aangepast opdinsdag, 02 april 2019 11:32
Meer in deze categorie: Groenten plantjes »

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503 

e-mail algemeen info@johanencaroline.nl
e-mail kinderfeestjes contact@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect