Menu

Cart

Kinderfeestjes

Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline zijn er talloze mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren. We bieden feestjes voor elk seizoen en houden rekening met uw wensen. Niets is ons te gek!

Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet. Heeft u nog vragen over een bepaald feestje? Stuur dan een mail naar onze medewerkster Carmen via contact@johanencaroline.nl. Bent u er al helemaal uit? Vul dan het reserveringsformulier in bij het door u gekozen kinderfeestje. 

Button Basic feestjeButton Speurneus feestjeButton Lekker tutten feestjeButton Binnenspelletjes feestjeButton Koken en bakken feestjeButton Piraten feestjeButton Prinsessen feestjeButton Brandweer feestjeButton Boeren feestjeButton Knutselen feestjeButton Knutselen de luxe feestjeButton Bijen feestjeButton Circus feestjeButton Buitenspelletjes feestje

Reserveer uw kinderfeestje

Hieronder kunt u het kinderfeestje reserveren. Het kinderfeestje is pas geboekt als u van ons een reactie heeft ontvangen met een passende offerte.

Meer in deze categorie: Lekkker spelen in de speeltuin »

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503

email info@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect