Menu

Johan en Caroline Top 3 beste uitje

Cart

vierling geboren in een caravan op onze recreatieboerderij

Vierling geboren in Caravan!

Afgelopen vrijdag is er op ´Recreatieboerderij Johan en Caroline´ te Wagenberg (gemeente Drimmelen, nabij De Biesbosch en Breda) een vierling geboren. Een vierling is op zich natuurlijk al bijzonder, maar nog bijzonderder omdat de vierling ter wereld kwam in een caravan op de Recreatieboerderij.

De meivakantie was nog amper begonnen en het was al meteen raak op Recreatieboerderij Johan en Caroline te Wagenberg, een kleine camping welke speciaal op kinderen gericht is met een grote speeltuin en recreatieruimte. De consternatie was even groot.

De eerste van de 4 was al geboren alvorens de verloskundige gearriveerd was. En dat was maar goed ook, uiteindelijk was het nog niet zo´n makkelijke bevalling omdat de kleintjes nogal in elkaar verstrengeld lagen in de baarmoeder en hadden ze nooit alle vier zonder de hulp van de verloskundige gezond ter wereld kunnen komen. Maar uiteindelijk waren ze er dan alle vier met alles erop en eraan, gezond en wel. Twee jongens en twee meisjes zijn het geworden. Moeder en de kleintjes maken het momenteel goed.

Ook de eigenaar en de medewerksters van Recreatieboerderij Johan en Caroline moesten meehelpen bij de bevalling. De kleintjes moesten direct na de geboorte opgevangen en verzorgt worden natuurlijk, de verloskundige moest de nodige hulp geboden worden en ook de moeder kon wel enige ondersteuning gebruiken zoals u zult begrijpen. En daarmee is het natuurlijk nog niet klaar. Met het geven van de fles b.v. reiken de eigenaar en zijn medewerkers de helpende hand, direct na de geboorte, maar ook de komende weken zal dat natuurlijk het geval blijven, want 4 kleintjes alleen voeden dat wordt een probleem voor de moeder.

Ook het smeren van beschuit met muisjes, roze en blauwe, daarbij zullen de medewerksters van Recreatieboerderij Johan en Caroline de komende dagen, zo niet weken druk mee zijn. De belangstelling voor de geboorte was dan ook direct groot, overige campinggasten, maar ook andere belangstellenden stroomden gelijk toe natuurlijk.

Lees meer...

Schoolreisje

Schoolreisje bedenken? Stop dan met zoeken! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline in het mooie Brabantse plaatsje Wagenberg bent u aan het juiste adres. Een geheel verzorgde dag voor de hele school! Lekker buiten spelen in onze speeltuin en de dieren voeren samen met de boerin. Met tal van buitenspeelgoed waar de kinderen zich heerlijk mee kunnen vermaken.

Ook kunnen we leuke activiteiten voor jullie verzorgen zoals, boerenspelletjes , knutselactiviteiten, thema schoolreis en nog veel meer!

Ons basispakket:

  • Onbeperkt ranja voor de kinderen
  • Bij aankomst een plakje cake of cupcake
  • Een lekker bordje friet met een snack (keuze uit frikandel, kroket of kaassoufflé)
  • Een mooie snoepzak voor mee naar huis
  • Minimaal 25 - 50 kinderen (4 t/m 8 jaar)
  • € 7,50 p.p. per dagdeel: 9.00 - 13.00 uur of 13.00 - 17.00 uur

Pakket is uit te breiden met ijsje (meerprijs € 1,00) en/of fruit uit onze eigen groente en fruitwinkel (meerprijs € 1,00)

Wanneer u een extra activiteit wenst, kunt u dit aangeven in onderstaand reserveringsformulier. De schoolreis graag uiterlijk 1 week van tevoren reserveren. Dagen en tijden proberen wij aan te passen naar uw wensen. Voor informatie op maat kunt u mailen naar contact@johanencaroline.nl.

Reserveer uw schoolreisje

Hieronder kunt u het schoolreisje reserveren. Het schoolreisje is pas definitief als u van ons een reactie heeft ontvangen met een passende offerte.

Lees meer...

Lekkker spelen in de speeltuin

Dit prachtige speeltoestel van Acacia Robinia staat bij ons op het erf! Het Robinia speeltoestel is voor speelplezier voor kinderen van 0 tot ongeveer 10 jaar. Opa's en oma's en papa's en mama's kunnen heerlijk naar de spelende kroost kijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, cappucino, expresso, thee, chocolademelk met eventueel wat lekkers erbij.

Lees meer...

Kinderfeestjes

Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline zijn er talloze mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren. We bieden feestjes voor elk seizoen en houden rekening met uw wensen. Niets is ons te gek!

Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet. Heeft u nog vragen over een bepaald feestje? Stuur dan een mail naar onze medewerkster Carmen via contact@johanencaroline.nl. Zij neemt dan contact met u op. In verband met ons reserveringssysteem heeft het geen zin om te bellen. Bent u er al helemaal uit? Vul dan het reserveringsformulier in bij het door u gekozen kinderfeestje. 

Button Basic feestjeButton Speurneus feestjeButton Lekker tutten feestjeButton Heksen feestjeButton Buitenspelletjes feestjeButton Goochel feestjeButton Voetbal feestjeButton Proefjes feestjeButton Koken en bakken feestjeButton Piraten feestjeButton Prinsessen feestjeButton Brandweer feestjeButton Uilen feestjeButton Kriebelbeestjes feestjeButton Boeren feestjeButton Bijen feestjeButton Binnenspelletjes feestje

Reserveer uw kinderfeestje

Hieronder kunt u het kinderfeestje reserveren. Het kinderfeestje is pas geboekt als u van ons een reactie heeft ontvangen met een passende offerte.

Lees meer...

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503 

e-mail algemeen info@johanencaroline.nl
e-mail kinderfeestjes contact@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect