Menu

Cart

Kerstvakantie!

Vanalles te doen in de Kerstvakantie bij Johan en Caroline

Za 23 december 16:00 – 19:00 uur: 
Herderstocht
Na het maken van lantaarntjes maken we een mooie wandeling in de natuur en gaan we op zoek naar een stal waar Maria kan gaan bevallen. Onderweg zijn er leuke verrassingen! *

Wo 27 december 11:00 – 14:00 uur: 
Knaldag
Vandaag hebben we heel veel verschillende dingen te doen. We gaan lekker eten en hebben leuke activiteiten met o.a. een eigen gemaakte vuurwerkshow van flessen!

Do 28 december 11:00 – 13:30 uur:
Breiworkshop
Breien is cool! Altijd al willen leren? Vandaag is je kans! Leuk voor ouders én kinderen, nieuw én gevorderd.

Vr 29 december 11:00 – 14:00 uur:
Boerderijdag
Herken jij alle lekkere en gezonde dingen al die wij in de winkel verkopen? Test het tijdens de boerenproeverij. Neem ook je goede voornemen mee, want die gaan we vastleggen op een schilderij!

Za 30 december 16:00 – 18:00 uur:
Oudjaarskindergala + oudjaarsquiz
Vier met ons de afsluiting van afgelopen jaar!

Di 02 januari 11:00 – 14:00 uur:
Wandeling eendenkooi + nieuwjaarskinderborrel
Krijg een rondleiding langs de eendenkooi in Terheijden en vier daarna de start van het nieuwe jaar met een hapje en een drankje.

Wo 03 januari 11:00 – 14:00 uur:
Lekker tutten en relaxen
Nu de feestdagen voorbij zijn is het tijd om te ontspannen. Dit doen we met maskertjes, nagellak en nog veel meer!

Do 04 januari 11:00 – 14:00 uur:
Bereid je voor op het Nieuwe jaar!
In het nieuwe jaar zijn al je vriendjes, vriendinnetjes en familieleden natuurlijk weer jarig! Vandaag gaan we er alles aan doen om daar zo goed mogelijk op voorbereid te zijn.

Vr 05 januari 11:00 – 14:00 uur:
Goochelshow
Goochelaar Janse Heijn geeft een spectaculaire goochelshow voor jong en oud! We gaan ook toverstafjes en toverhoedjes maken met magisch eten. Laat je betoveren!

De kosten bedragen € 10,- per kind per activiteit inclusief iets lekkers en onbeperkt ranja.
* De herderstocht kost € 5,- per persoon

Inschrijven is alleen nodig bij de herderstocht, breiworkshop, wandeling eendenkooi en goochelshow. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar milou@johanencaroline.nl

Lees meer...

16 december: Op en top Kerst

Op zaterdag 16 december van 11:00 tot 14:00 uur gaan we met spullen uit de natuur een mooi kerststuk maken.
De spulletjes mogen de kinderen zelf zoeken bij ons op de boerderij. 

Maar dat is nog niet alles... Want we gaan ook nog lekkere kerst tapas maken met de kinderen. Mjammie!

Inschrijven is niet nodig. De kosten bedragen € 10,- per kind.  

Tot zaterdag!

 

Lees meer...

5 januari: Goochelshow

Vrijdag 5 januari wordt magisch bij recreatieboerderij Johan en Caroline! Goochelaar Janse Heijn geeft een spectaculaire goochelshow voor jong en oud. Ook het eten en het knutselen wordt magisch. Kom je ook?

Wanneer?
Vrijdag 5 januari van 11:00 uur tot 14:00 uur

Kosten?
De kosten bedragen € 10,- per kind. Schrijf je in door een mail te sturen vóór 30 december naar milou@johanencaroline.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Lees meer...

Vanaf 9 januari: Bakworkshop

Vanaf 9 januari kunnen kinderen (5 t/m 10 jaar) alle kneepjes van het bakken leren bij recreatieboerderij Johan en Caroline. In 8 baklessen leren ze onder andere taarten, cakejes, petit fours en worstenbroodjes bakken. En natuurlijk mogen ze hun baksels ook versieren. Bakken maar!

Wanneer?
Vanaf 9 januari, elke dinsdag van 16:00 uur tot 18:30 uur (8x)

Kosten?
De kosten bedragen voor 8 baklessen € 99,- per kind (inclusief receptenboek en schort). Schrijf je in door een mail te sturen vóór 23 december naar milou@johanencaroline.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Lees meer...

23 december: Herderstocht

Zaterdag 23 december van 16:00 tot 19:00 uur organiseren wij een herderstocht en gaan we tijdens een mooie wandeling in de natuur op zoek naar een stal waar Maria kan bevallen.

Iedereen is natuurlijk welkom. Papa's, mama's, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes mogen allemaal mee. Een prachtige gelegenheid om in de kerstsfeer te komen!

Schrijf je vóór 20 december in door een mail te sturen naar milou@johanenaroline.nl. De kosten bedragen € 5,- per persoon.  

Programma:

Het programma start om 16:00 uur met een knutselactiviteit: de kinderen gaan een lantaarn maken om zo de duisternis in te gaan met Josef en Maria. Tijdens deze knutselactiviteit is er gelegenheid om wat te eten. We zorgen voor een pan erwtensoep en een pan tomatensoep met pannenkoeken (de kosten voor het eten zijn niet bij de prijs inbegrepen).
Daarna beginnen we met de wandeltocht. Josef en Maria gaan op zoek naar een plaats waar Maria kan gaan bevallen. Onderweg langs de polderrijke omgeving van onze gemeente Drimmelen komen ze van alles tegen met verrassende elementen zoals een jeugdkoor, herders en nog meer... De rest verklappen we niet! Deze tocht zal ongeveer 5 kilometer zijn waarbij we rustig zullen lopen want Maria is hoogzwanger, dus dat gaat niet zo snel... De tocht zal ongeveer tot 19:00 uur duren met aan het eind een mooi element om met een goed kerstgevoel aan de kerstdagen te beginnen!

Let op: er is in de herberg plaats voor ongeveer 40 kinderen dus wacht niet te lang om teleurstelling te voorkomen dat de herberg vol is!

 

 

Lees meer...

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503

email info@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

Connect