Menu

Johan en Caroline Top 3 beste uitje

Cart

Lekkker spelen in de speeltuin

Dit prachtige speeltoestel van Acacia Robinia staat bij ons op het erf! Het Robinia speeltoestel is voor speelplezier voor kinderen van 0 tot ongeveer 10 jaar. Opa's en oma's en papa's en mama's kunnen heerlijk naar de spelende kroost kijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie, cappucino, expresso, thee, chocolademelk met eventueel wat lekkers erbij.

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Er zijn vele soorten ijsjes te verkrijgen voor het kleinere grut. Een pakje drinken en een chipje ontbreekt ook niet, maar natuurlijk kan er ook gezond gesnoept worden met aardbeien, druiven en snoeptomaatjes bijvoorbeeld.

Om het speelplezier nog meer compleet te maken zijn er vele fietsjes, grote mammoetskelters, voetballen en natuurlijk de grote trampoline. En sinds kort hebben we ook een mega groot overdekt springkussen! Dit alles op een afgesloten terrein zodat de kinderen niet de weg op kunnen. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein van de camping en uw fiets in de fietsenstalling. Heeft u een e-bike dan kunt u uw fiets hier opladen terwijl u zichzelf intussen oplaadt met een kopje koffie op het terras.

De speeltuin en de kinderboerderij zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Het is alleen niet toegestaan om uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren te nuttigen. Consumptie verplicht. Wij werken overigens mee aan een rookvrije generatie.
Rookvrije Generatie

Graag tot ziens bij recreatieboerderij Johan en Caroline, Wagenstraat 74 in Wagenberg,

 

Meer in deze categorie: « Kinderfeestjes Kinderboerderij »

Johan en Caroline

Logo van Boerderijwinkel en recreatieboerderij Johan en Caroline

Wagenstraat 74

4845 CX Wagenberg

telefoon 076-5934503 

e-mail algemeen info@johanencaroline.nl
e-mail kinderfeestjes kinderfeestjes@johanencaroline.nl

 

NIX

Groenten en Fruit Johan en Caroline V.O.F.

KvK-nummer 18066469

Btw nummer NL810397080B01

 

Erkend leerbedrijf SBB

>

Connect